BeogradRoditelj info centar

Saveti za roditelje u Imo centru

Savetovalištem u “Aksi” u Imo centru na Novom Beogradu, u Gandijevoj 21, nastavljamo projekat “Aksa bebi planeta, roditeljski info centar”. U subotu, 6. marta, od 10 do 14 časova, nutricionista Milka Knežević iz Udruženja RODITELJ davaće savete vezane za ishranu zainteresovanim roditeljima, ali i budućim roditeljima.

Savetovalište je deo projekta koji Udruženje RODITELJ u saradnji sa Aksa bebi planetom sprovodi od decembra 2007. godine. Do sada smo u redovnim terminima savetovali roditelje u prodajnim objektima Akse, a tokom leta Savetovališta su u Beogradu održavana na otvorenom, na šetalištima i u parkovima koje roditelji najčešće posećuju.

Savetovanje na Adi ciganliji

Volonteri Udruženja pružaju informacije i savete iz sopstvenog iskustva, a pravna, zdravstvena i druga stručna pitanja prosleđujemo stručnjacima s kojima Udruženje RODITELJ sarađuje.

Pozivamo sve roditelje zainteresovane za članstvo ili pomoć udruženju da posete Immo centar u subotu, popune pristupnicu Udruženju i daju svoj doprinos borbi za bolje roditeljstvo u Srbiji. Za sve dodatne informacije, učlanjenje i pomoć udruženju možete se obratiti na: https://www.roditelj.org/kontakt/

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More