IzdvajamoPodrška dojenjuUžice

Održana i peta Puzijada u Užicu

Peta Puzijada u okviru obeležavanja Svetske Nedelje dojenja održana je u organizaciji Udruženja Roditelj Užice na gradskom trgu u Užicu, u sredu, 7. avgusta 2013. godine.

Program je počeo u 18h  tradicionalnim savetovalištem na otvorenom (pedijatar, ginekolog, babica i patronažna služba Dečijeg dispanzera davali su savete zainteresovanim roditeljima), besplatnim pregledom i pravilnim montiranjem dečijih auto sedišta, kao i uručivanjem nagrada za majke koje su učestvovale na foto konkursu Dojimo s ponosom! Tokom akcije, prikupljena je i humanitarna pomoć socijalno ugroženoj, a najbrojnijoj porodici u našem gradu, koja će biti utrošena na paket hrane.

stručne saradnice

Jubilarnu manifestaciju, članice Udruženja iskoristile su da pozdrave sve članove, počasne članove, pojedince i institucije, volontere i simpatizere svih dugogodišnjih humanitarno-edukativnih, i zabavnih akcija, ali i svoje porodice, posebno decu, podmladak Udruženja.

U 19h održana je Puzijada koja se sastojala iz tri trke, gde su se 33 mala učesnika su se takmičila na šarenom Puzidromu, na kojem su pobedili smeh i druženjei. Pobednici trka dobili su vredne nagrade naših sponzora, dok je  sve učesnike kompanija Bambi obradovala slatkim paketićima.

puzijada (1)

Sa duvanjem svećice na kolaču Udruženja Roditelj, uz pesmicu dece, obradovali smo i učesnika slavljenika koji je rođendan odlučio da provede na Puzijadi, a tursitička agencija Amigo je porodičnim izletom obradovala i mamu pobednicu foto konkurs Dojimo s ponosom. Pored njih još osam mama je dobilo nagrade. Mame koje doje dokazale su da mamino mleko nije samo najzdravija hrana za bebe, već i emotivna bliskost i podelile sa nama te trenutke. Fotografije će krasiti pano savetovališta za trudnice i odojčad i sajt Udruženja Roditelj.

Ostale fotografije sa manifestacije pogledajte u našem Fejsbuk albumu ovde.

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More