Užice

Prijavite bebe za Puzijadu i učestvujte u nagradnom konkursu za najlepšu priču o dojenju

Po treći put u Udruženje „Roditelj“ Užice organizuje Puzijadu, takmičenje za najmlađe i najslađe sugrađane. U nadi da će nas i ove godine vreme poslužiti manifestaciju zakazujemo na Gradskom trgu, 5. avgusta od 19 časova. Učesnike očekuju vredne nagrade, za koje na osnovu iskustva, možemo reći da i nisu toliko važne, jer na „Puzidromu“ pobeđuju osmeh, radost i druženje.

kliknite na fotografiju za veći prikaz

Svetska nedelja dojenja je zaštitini znak Udruženja Roditelj u gradovima širom Srbije i obeležava se u prvoj nedelji avgusta. Ovom tradicionalnom manifestacijom trudimo se da informišemo i motivišemo mame da doje svoju decu, jer dojenje najlakši, najlepši, najzdraviji i najjeftiniji vid ishrane bebe. Ove godine temom nedelje dojenja dominira važnost komunikacije u svim segmentima podrške porodilji.

Pored uobičajenog savetovališta pedijatara, ginekologa i babica na otvorenom, (uz veliku pomoć Dečijeg dispanzera i grada Užica, kao i vernih saradnika), planirana su i dva nova kutka:

  • štand Alisinih beba za promociju pamuka kao najpoželjnijeg materijala za odeću naše dece i
  • štand Gazela auta za bezbednost dece u saobraćaju.

Od ove godine novina je i  Konkurs za najlepšu priču na temu dojenja.

Drage Užičanke, bez obzira da li trenutno dojite ili je to bilo davno, olovke ili tastaturu u ruke i šaljite vaša iskustva, savete ili anegdote na adresu ili mejl do kraja jula.

Iako su sve mame koje su dojile obezbedile deci zlatan start u životu i zlatan standard u ishrani i time su sve pobednice, ipak su pripremljene nagrade za  najveštije u pisanju priča.

Udruženje Roditelj, D.Tucovića 38, 31000 Užice

roditelj.uzice@gmail.com

Kontakt telefoni za prijavu za Puzijadu  532-050 i 064  118 92 65.

 

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More