Image default
Saveti logopeda

Razgovaraonica sa logopedom

Udruženje “Roditelj” od oktobra organizuje edukativne radionice kojima će rukovoditi iskusan logoped, a u okviru njih roditelji se upoznaju sa svim miljokazima i etapama dečijeg govorno-jezičkog razvoja uz aktivnu interakciju i diskusiju. Tokom rada u radionicama roditelji dobijaju savete i uputstva kako da “reše” postojeću ili preduprede eventualnu govorno-jezičku smetnju svog mališana.

Prema podacima Udruženja logopeda Srbije, oko 60 odsto naših mališana predškolskog uzrasta ima neki govorno-jezički poremećaj.

Prva radionica-razgovaraonica sa logopedom Natašom Labović će se održati u nedelju 6.oktobra 2019. godine u prostorijama Udruženja Roditelj, Karađorđev trg 18/5 u Zemunu.

Nataša Labović će nas uputiti u miljokaze govorno-jezičkog razvoja deteta, na značaj rane stručne intervencije i rane stimulacije. Roditelj može mnogo da pomogne govornom razvoju svog deteta, a o tome će biti više reči na radionici, interkativnog i edukativnog tipa.

Cena jedne radionice 1200 dinara, prijave su obavezne, jer su mesta ograničena.

Možete se prijaviti na mail ili na broj 065 32 92 043

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More