BeogradI roditelji se pitajuIzdvajamo

Treći sastanak Saveta roditelja opštine Stari grad

27. februara 2013. u 18 časova održan je treći po redu sastanak Saveta roditelja opštine Stari grad u okviru inicijative „I roditelji se pitaju“.
savet roditelja opštine stari grad
U okviru inicijative projekta, koju je podržala Opština Stari grad grada Beograd, formiran je Savet roditelja opštine, kao operativno i savetodavno telo opštine, koje daje mišljenje, inicira akcije i predlaže mere za unapređivanje kvaliteta rada obrazovnih ustanova na nivou grada, a zarad dobrobiti sve dece.

Članovi Saveta roditelja grada birani su na sastancima saveta roditelja obrazovnih ustanova, tako da ovo telo čine roditelji koji predstavljaju predškolsku ustanovu, osnovne i srednje škole na ovoj beogradskoj opštini.
Ovoga puta sastanku su prisutvovali i predstavnici Saveta roditelja opštine Zvezdara, Danijela Radošević, član SRO Zvezdara i Sonja Stamenović ispred GO Zvezdara.

Razmatrali smo ideje za aktivnosti koje će se realizovati na teritoriji opštine i čuli iskustva sa Zvezdare i njihove dosadašnje aktivnosti.

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More