IzdvajamoUžice

Tribina u Užicu „Trgovina ljudima“

Užice tribina o trgovini ljudima

U sredu 18.marta 2015.g.sa početkom u 20 h u Domu za decu i omladinu “ Petar Radovanović“ održaće se Tribina na temu “ Trgovina ljudima“ sa posebnim osvrtom na internet nasilje i zloupotrebu dece preko društvenih mreža. Predavač će biti profesor Radomir Raković,koji će po ko zna koji put u našem gradu i okolini preneti svoje znanje i iskustva i dati savete deci kako ne bi postali žrtve trgovine.

 Užice tribina o trgovini ljudima
Tribina se organizuje po drugi put za decu, korisnike Doma, njihove pedagoge i vaspitače. Podršku u realizaciji veoma aktuelne teme daće članovi “Udruženja – Roditelj Užice“ i time obeležiti 6. rodjendan rada Udruženja u Užicu i ulazak u sedmu godinu aktivnosti u kojoj će nastaviti sa: besplatnim pregledima i montiranjima dečijih auto-sedišta, prenatalnim pilatesom u Dispanzeru za trudnice, obeležavanjem Nedelje dojenja, promocijom dojenja, saradnjom sa vrtićima, školama i zdravstvenim ustanovama, pomoći socijalno ugroženim porodicama, pomoći Domu za stare i Domu za decu bez roditeljskog staranja, kao i edukativnim tribinama o bezbednosti i zdravlju dece putem preventive.

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More