Aktuelni projektiI roditelji se pitajuObrazovanje

Izložba „Tolerancija je“ u Staroj Kapetaniji

U okviru projekta „I roditelji se pitaju“, Savet roditelja opštine Zemun u saradnji sa Udruženjem Roditelj i Mrežom prijatelja inkluzivnog obrazovanja u utorak 23. decembra u galeriji Stara kapetanija“ predstavlja završnu izložbu likovnih radova osnovnih škola u Zemunu. Početak izložbe je u 17:30 časova, a program će trajati do 19:30.

Akcija Saveta roditelja GO Zemun nosi naziv „Tolerancija je…“ a pokrenuta je sa ciljem da smanji vršnjačko nasilje, različitosti i diskriminaciju na lokalnom nivou. U akciji učestvuju roditelji, deca i zaposleni u školama sa teritoriji opštine Zemun.

Na izložbi će, osim radova učenika zemunskih osnovnih škola svojim programom predstaviće se i plesna grupa Osnovne škole ”Sutjeska”, a mini koncertom Muzička škola ”Kosta Manojlović”.

Inicijativa „I roditelji se pitaju“, nastala je sa ciljem stvaranja uslova za aktivnije i kvalitetnije učešće roditelja u donošenju odluka na nivou obrazovne ustanove i opštine zarad dobrobiti sve dece. Do sada su u okviru inicijative osnovani Saveti roditelja Požege, Savgkog Venca, Vračara, Zvezdare, Obrenovca, Kragujevca i Zemuna.

 

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More