BeogradI roditelji se pitajuKragujevac

Osnivanje i rad saveta roditelja opštine

Tokom protekle godine pokrenuta je inicijativa „I roditelji se pitaju“  od strane Centra za interaktivnu pedagogiju (CIP – Centar) u saradnji sa Ministarstvom prosvete i nauke (sada: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja) i Fondacijom za otvoreno društvo Srbija.

Cilj inicijative je stvaranje uslova za aktivnije i kvalitetnije učešće roditelja u donošenju odluka na nivou obrazovne ustanove i o

pštine zarad dobrobiti sve dece.

Inicijativa je pokrenuta prošle godine u Požegi i na četiri beogradske opštine (Savski venac, Vračar, Zvezdara i Obrenovac)

Od ove godine, Udruženje RODITELJ u Beogradu i RODITELJ – Kragujevac  su se priključili inicijativi sa željom da se inicijativa proširi i razvije i na drugim opštinama.

Tokom inicijative „I roditelji se pitaju“ trebalo bi da se osnuju i zažive SRO, i da nastave sa redovnim radom. Više o inicijativi pročitajte na strani „I roditelji se pitaju“.

 

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More