BeogradI roditelji se pitajuObrazovanje

Prolećna izložba i druženje u Kapetaniji – SRO Zemun

U okviru aktivnosti SRO Zemun, nakon divnog druženja u Staroj Kapetaniji u decembru, u petak, 17. aprila, napravili smo i prolećnu izložbu gde smo izložili radove sa vajarskih radionica i ponovo se družili sa učenicima, roditeljima, nastavnicima i stručnim saradnicima osnivnih škola: „Sutjeska“, „Sonja Marinković“, „Veljko Ramadanović“ i „Lazar Savatić“.

Učenici iz OŠ „Sutjeska“ pobednici u „breakdance“ plesu ponovo su nam plesali, a atmosferu je upotpunila Nikolina, učenica OŠ Veljko Ramadanović svojim prelepim glasom i sviranjem na klavijaturi. Njoj su se ubrzo pridružila i druga deca i uz muziku i pesme smo se družili celo popodne.

Ovu priliku smo iskoristili i da podelimo zahvalnice koje smo štampali ovog puta i na Brajevom pismu. Još jednom se zahvaljujemo Staroj kapetaniji na podršci i saradnji koju nastavljamo.

Hvala Mreži podrške inkluzivnog obrazovanja, CIP-Centru za interaktivnu pedagogiju i Fondaciji za otvoreno društvo Srbije na podršci.

Povezani tekstovi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More